уторак, 17. септембар 2013.

БИЈЕЉИНСКИ МЕМОРИЈАЛИ

.....Наши другари из Одреда " Семберија " из Бијељине су овогодишњу своју акцију организовали у периоду од 17.5.-19.5.2013.г. у свом кампу у Амајлијама крај Бијељини . Како на акцији нисмо учествовали неко време из објективних разлога , одлазак на акцију је за нас имао вишеструки значај .
       За оне који не знају ( а сумњамо да таквих има ) акција одреда " Семберија " се одржава под називом " 16. МЕМОРИЈАЛ НОВИЦА НОВАКОВИЋ " И 3.МЕМОРИЈАЛ " РИСТО СЕКУЛИЋ " .  " МЕМОРИЈАЛ НОВИЦА НОВАКОВИЋ " се организује као успомена на дугогодишњег члана одреда и старешину Новицу Новаковића који је несретним случајем изгубио живот па се у његову част акција организује на дан поновног почетка рада извиђачке организације . Акција носи назив и " Меморијал Ристо Секулић " и подсећа нас све , на недавно преминулог старешину одреда домаћина , човека великог срца и пријатеља свих нас .
.... Акција је као и увек била занимљива а домаћини гостопримљиви као и увек . И као и увек поред занимљиве стазе и љубазности домаћина , наш боравак на акцији је обележило и дружење са нашим другарима из других одреда .
....Наш одред су представљали : брђани - Предраг Јањатовић ( вођа пута ) , Зувић Бојан и Здравко Илићи као и извиђачи : Ален Ћулаховић и Никола Баришић .

















       И на крају шта рећи сем другари ХВАЛА . Било је лепо као и увек . З-Д-Р-А-В-О !!!

Нема коментара: