недеља, 13. март 2011.

ИЗВИЂАЧКИ КВИЗ – О.И. „Р.В. ЧOČE“ - 2011

.

Пре само недељу дана, са Сајму колекционара, похвалили смо наше полетарце. Они су данас учествовали у још једном такмичењу, дружењу, како год то назвали. И овог пута су донели трофеј за наш одред. Идемо од почетка.

Одред извиђача „Ратко Вујовић – Чоче“, традиционално одржава такмичење „Извиђачки квиз“, у свим категоријама. Испред нашег одреда такмичили су се само млађи полетарци. Осим такмичара, били су ту и мало старији другари, а они још старији, као подршка. Дошли смо да се дружимо али и да исправимо технички пропуст са наше акције „Светосавски сабор - Извиђачи певају“.

Први су наступали полетарци, тако је такмичење и отворено. Учествовало је 4 + 9 екипа, пута 5 чланова, па израчунајте колико је полетараца певало песму „Жика Мика“.

Такмичење је било у 6 дисциплина. Пре него што видите пласман наших полетараца, ево како је текло такмичење, слике све говоре.

Да не прескочимо жири!

Исчекивање резултата

За овај успех смо добили и диплому.

Данас је за то био задужен Марко Стоисављевић.

Пехар са наше акције је коначно у рукама извиђача који су поново отпевали песму „Шума је извиђачу друг“, са којом су и заслужили пехар.

Заједничка слика на крају, задовољни осмеси, то се подразумева.

Сандра Бранковић, Адам Додић, Дарко Колаковић, Марко Ђелић, Андреа Јовић, Златица Бановић, Алекса Колаковић, Марко Стоисављевић и негде у ходнику је Драгомир Ђинђић

Отишли смо пре него што су дошли и почели такмичење извиђачи. Трудићемо се да догодине учествујемо и ми, да останемо цео дан.

З – Д – Р – А – В – О, до идуће године!

.

Нема коментара: