недеља, 27. мај 2012.

"ИЛЕГАЛАЦ У БЕОГРАДУ"

.
.
Управо смо учествовали на акцији "Илегалац у Београду" коју традиционално организује Одред "Васа Чарапић". На акцији су учествовале две наше екипе, јато "Орлови" и екипа старијих извиђача под називом "Вукови". Оно што нас радује је чињеница да су сви чланови "Вукова" примљени у организацију пре тачно 20 дана и да им је ово прва акција на којој су учествовали. Трудили су се, нису одустајали, оно што нису знали настојали су да науче. А оно што није било добро, то је да нисмо успели да пошаљемо још једну екипу старијих извиђача на акцију (и то оних који су тражили да на истој учествују). Искрено, неке од њих су спречиле обавезе а неки се нису ни појавили. Њима ће то служити на част а Управи ће служити као опоменa.
          Наравно, полетарци као и увек на нивоу. Трудили су се,  слушали су Јецу и били пример како се треба понашати. Њихове припреме за учешће на акцији су кренуле раније. Да су њихове школске обавезе дозволиле, било би их и више на састанцима али нажалост, ишли су у контра смене тако да је то било немогуће.
   Али, хајдемо редом.

Прво, припреме полетараца.
.














 маскирање :
.




 
 

Затим, отварање акције:
.
 
 










Пар заједничких слика за успомену:
.

 




Акција креће, "Вукови" на "стази":
.


.
Полетарци на својој"стази":
.





























  .
На КЗП-у који је био организован у суботу увече, били су поред "Вукова" и још неколико наших чланова који се нису такмичили. Утисци су лепи, али на жалост нико од наших чланова није направио неку слику или видео клип са истог.  
.
"Укратко", тако је било. Да ли смо ми скромни па су нам утисци са акције лепи или је стварно тако било рећи ће вам други учесници. Хвала домаћинима на гостопримству.
.
.
На крају треба похвалити све полетарце,Јелену, Сандру и Николу који је најозбиљније схватио учешће на акцији и одвојио слободно време током протекле недеље да би се спремио за исту.




.

 .
Да ли треба нагласити да би учешће на акцији било знатно отежано без деда Милана (који је био верна сенка полетарцима и Јеци), Злате и Николе Поповића (предс. Скупштине одреда). Мислим да не треба, то сви знамо.

Нема коментара: