недеља, 6. мај 2012.

СМОТРА СИБ-а ''АДА 2012'' - ОТВАРАЊЕ

.
На званичном сајту Савеза извиђача Београдасваког дана ће се објављивати актуелна догађања на Смотри. Ево данашњег извештаја, укратко.
.

.

.
''Otvorena Smotra izviđača Beograda



   PRVI DAN

Na Adi Ciganliji se okupilo 584 izviđača i planinke koji su smešteni u šatorskom gradu. Pored toga veliki broj starijih izviđača i prijatelja izviđačke organizacije boravio je u logoru Smotre.

Smotru je biranim rečima otvorio Nemanja Radović, pomoćnik sekretara za sport i omladinu Beograda.
Od 28. aprila do 01. maja 2012. godine izviđači će se takmičiti u niz disciplina. Prelepo vreme, solidni uslovi, motivisanost pre svega mladih članova stvorili su pravu izviđačku atmosferu, koja garantuje uspeh Smotre „Ada 2012" godine''.
.
.








.
На смотри ће учествовати десет одреда из Београда.
.
 .
Ово су гости на смотри. Одред ''Илија Бирчанин'' из Ваљева ради на обнови одреда, па још немају амблем.
.


Нама је ово већ други дан. Од јутра, почели су се окупљати извиђачи у својим камповима. Оно што јуче нису урадили коначари, данас су, удруженим снагама наставили сви: довршавање ограде, капије, прављење патената. Овако је било у нашем кампу.
.










.
Тешко је у сликама показати како брзо прође дан у кампу, колико се мора радити. Али ништа није тешко када се запали логорска ватра увече. Наши гости у кампу, извиђачи из Ваљева, наше комшије из Крушевца, из комшинског кампа, ми и песма!!!
.





.
Баш је лепо бити извиђач!!!!!!!!!!!!!
.



Нема коментара: