петак, 22. април 2011.

ТЕРАПИЈА

..За сва она лица која болују од вируса"боле те уши", добронамерно препоручујемо терапију која је и нама помогла.Она се састоји из следећег.Кад код приметите симптоме вируса а један од симптома је превелико интересовање за рад других(а други те неугрожавају већ напротив) ,осврни се на свет око себе,на дешавања у свом одреду,проблеме у истом.Одмах по уочавању проблема настој да га решиш.У току решавања доћи ће до попуштања интересовања за друге а решавањем својих проблема( или жеље за напретком уколико је све идеално)допринећете постепеном нестанку вируса.
..Такође,може да помогне и повремено читање Статута.Члан Статута који препоручујемо: "Члан организације се постаје добровољним учлањењем..".
...Напомена:Уколико приликом освртања око себе не уочите проблем и немате елана за ино вацијама и напретком,немојте се предавати већ натерајте себе,свој его и психу да се не пре даје. Верујте,након тога свет ће вам бити много лепши и добићете још много искрених прија теља.
...П.С.Појединим нашим члановима је успело да се одбране. Вероватно зато што смо сви били упознати са овим опаким вирусом(па пазимо једни на друге),који доводи до ничим изазваног евентуалног (далеко било) кварења пријатељстава. Због тога данас ко год може да помогне нашем одреду и начим члановима на било који начин,исти је добродошао у наше редове ( уколико то стварно може)-односи се само на старији брђане.
...Ми нисмо меродавни за дељење терапија али ова је нама помогла.Пријатељи ће разумети а остали уколико их има...па остали нека остану остали(или нек користе терапију,па да добију искрене незлонамерне пријатеље какви смо ми).
П.С.О свим индикацијама и мерама опреза,као и нежељеним ефектима,консултовати се са својим лекаром или фармацеутом пре узимања терапије.
Остајте здраво.

Нема коментара: