петак, 22. април 2011.

ОДРЖАНА РЕДОВНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА НАШЕГ ОДРЕДА

....Одржана је редовна изборна Скупштина нашег одреда.као што знате она је требала да буде заказана у децембру али због усклађивања Статута са новим законом термин за одржавање исте смо пролонгирали до сада.
...Скупштина је одржана у просторијама одреда и кад су људи сложни иста и не траје дуго. Изабрали смо нову Управу одреда,остале органе управљања и донели акте везане за пререгистрацију одреда и измену Статута нашег одреда.Усвојени су извештаји о раду, финансијски а и Планови за рад у наредном периоду.
....За новог(старог) старешину изабрали смо досадашњег старешину Милана Баришића иако није био вољан да се прихвати дужности због како је навео превеликих својих обавеза.Након што смо изнели наше аргументе није могао да нас одбије и ХВАЛА МУ НА ТОМЕ.
...За заменика старешине поново сам изабран ја а Управа је донекле реформисана.Оно што је најлепше било на овој седници је то да су истој присуствовали(још увек су у одреду)сви они који су учествовали у формирању нашег одреда пре 11 година. Са осталим детаљима упознати су чланови одреда а остале заинтересоване (недобронамерне)за унутрашњу организацију нашег одреда и кадровску политику нека мало сврбе уши као и до сада.
Дарко Колаковић

Нема коментара: