уторак, 7. септембар 2010.

ОСМИ БОБИНИ ДАНИ" - КРАГУЈЕВАЦ

.
.

Позив за учешће на акцији ОИ „Богољуб – Боба Поповић“ из Крагујевца, као и Елаборат акције, изгледао је овако. Скинули смо га са Сајта.

.

„Извиђачи Крагујевца одржавају, под покровитељством града, већ традиционалне, сусрете „БОБИНИ ДАНИ“, ове године ОСМИ, у дворишту школе у Рогојевцу од 27-29 августа. То је уствари извиђачки вишебој на коме ће се окупити представници градова: Лазаревац, Шабац, Мајур, Крушевац, Ниш, Младеновац, Пожаревац, Јагодина, Смедеревска Паланка, Београд, Бијељина и Козарска Дубица, у категорији младих и старијих.

У петак у 20 цасова је свечано отварање акције , а у суботу орјентациона стаза их брдима и шумама води по Кикојевцу, Кутлову и Рогојевцу. Поподне ће се огледати у вишебојским дисциплинама: сигнализацији, шаторизацији, везивању цворова, практичном тесту из прве помоћи, пролазу кроз минско поље ... Увеће, надметање се наставља уз песму и караоке, поред логорске ватре.

Победник ће се прогласити у недељу у 11 часова“.

.

Екипа старијих извиђача посетила је наше другаре из О.И. "Богољуб Боба Поповић" и узела учешћа у "Бобиним данима". Што се тиче нас, утисак је исти као и ранијих година. Кад би причали о свему позитивном што нам се свидело, неко би помислио да претерујемо.Треба доћи и уверити се. Домаћинима свака част и пуно их поздравњамо.

.

Нема коментара: