среда, 21. јул 2010.

ДВЕ АКЦИЈЕ У КРУШЕВЦУ - ИЗВИЂАЧКЕ ИГРЕ И ИЗБИЂАЧКИ СТРОЈ

.

ИЗВИЂАЧКЕ ИГРЕ СРБИЈЕ 2010.
ИЗВИЂАЧКИ СТРОЈ 2010.
.

Ове године је у Крушевцу одржан Извиђачки строј на којем се додељују највиша признања како за одреде, тако и за појединце. Организованим превозом из Београда рано ујутру смо се упутили пут Крушевца, и пред сам долазак у парк "Слободиште " опет нас је стигла киша која није престајала цео дан акције.
.. .
.Извиђачки строј је одржан 27. јуна, а домаћин акције је био одред извиђача "Цар Лазар" из Крушевца.
У строју је било око 300 извиђача из целе Србије, али помогнути и гостима из Црне Горе. Иако је киша непрестано падала целу акцију, то није ни најмање утицало на наше славље и радост јер смо поново добили признање "ОДРЕД ОРЛОВА"!!! Па има ли шта лепше за један одред?! Испунили смо све услове, били на мноштву табора и акција, наравно организовали и нашу акцију и тиме испунили све услове за добијање овог, за наш одред великог - НАЈВЕЋЕГ признања.
.

Признање смо примили Дарко Колаковић и ја, а пред нас је био и наш старешина одреда. Наравно, и ова лента, поред оних освојених предходних година ће се вијорити на нашој застави на свим наредским акцијама. Надамо се да ће у наредним годинама застава бити још богатија и тежа за коју ленту.
. . .

.

Наравно, свим добитницима признања од срца честитамо и желимо пуно успеха у наредним годинама!!
До следећег строја ЗДРАВО!!!


Начелник одреда:
Никола Стевановић
.

1 коментар:

zlatica је рекао...

ЧЕСТИТАМ ОД СВЕГ СРЦА.
Жао ми је што нисам могла бити с'вама.
Ово признање доживљавам и као своје.