понедељак, 24. мај 2010.

СМОТРА САВЕЗА ИЗВИЂАЧА БЕОГРАДА - АДА 2010.

.Амблем смотре Савеза извиђача београда
АДА 2010.
.
.
За време првомајских празника, на Ади Циганлији је одржана традиционална Смотра извиђача Београда, на којој је и наш одред узео учешће. Нисмо били у броју у ком смо ранијих година учествовали али смо ипак задовољни. Да је могло и боље, могло је, али важно је учествовати, зар не?
Задовољни смо учествовањем на Смотри из неколико разлога:
1) на Смотри су учествовали неки наши давно"заборављени"чланови;
2) на Смотри су били и неки нови чланови одреда;
3) видели смо се дружили и уживали у дружењу са пријатељима из других одреда:
.;
4) освојили смо друго место на изложби презентација одреда:
.. .
5) поједини наши чланови су увидели да за успешно учешће на Смотри, добру атмосферу и леп резултат није потребан само квантитет него квалитет наших чланова и
6) на крају, ове године смо учествовали на Смотри за разлику од прошле, када нам обавезе нису дозвољавале.
Што се тиче организације Смотре, чланови нашег одреда - учесници су задовољни. Због радних обавеза наши коначари су дошли дан касније а табор су спаковали након бодовања истог, опет због радних обавеза брђана. Исто тако, због приватних обавеза се нисмо такмичили, већ се наш боравак на акцији сводио да логорску просторију доведемо до савршенства (због бодовања) што смо и успели у мери у којој се могло.
Ево још фотографија за оне чланове нашег одреда који ове године нису могли да учествују на смотри. Верујем да ће на сједећу смотру доћи више наших чланова, јер идућа година је посебна, јубиларна.
.

.

На крају, захвалили бисмо се свима а нарочито члановима О.И. "Михајловац" на "добросуседским односима". Кад неко "има такав комшилук" онда му ништа није тешко.
Такође, морам споменути и чланове нашег одреда који су се истакли, а то су: Немања Смиљковић, Шабан Јашар, Дарко Јевремовић, Огњен Трифуновић:

.

.

ЗАТВАРАЊЕ СМОТРЕ: додела диплома, спуштање заставе која се вијорила за време трајања Смотре. Немања Смиљковић прима дипломе:

. Спуштање заставе до следеће смотре

.
Следеће три слике смо послали нашем старом извиђачком пријатељу Борни, стара генерација, који је из оправданих разлога отказао свој долазак на смотру.
.
.
.
Од сутра се спремамо за наредну Смотру која ће бити део прославе јубилеја 100 година од оснивања извиђачke oрганизације.
Колаковић Дарко

Нема коментара: