петак, 15. јануар 2010.

ИЗ ЕЛАБОРАТА НАШЕ АКЦИЈЕ

.
Свим одредима смо послали поштом Елаборат овогодишње акције. Можда сте га већ добили.
.
Ако смо некога случајно изоставили, или ако неко жели да учествује на нашој акцији први пут, објављујемо делове из Елабората.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Осим пропозиција такмичења, упознавања са нашим овогодишњим домаћинима, објављујемо и ПРИЈАВУ. Образац и делове елабората можете скинути одавде, са нашег блога.
Пријаву пошаљите на адресу из елабората.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
СВИ СТЕ ДОБРОДОШЛИ!
.

4 коментара:

Slobodan је рекао...

Ваша презентација је леп пример одредима који немају свој сајт да за одредску презентацију могу користити "готова" и бесплатна решења као што су блогови, фејсбук и сл. и да то може изгледати једнако лепо или лепше него неки сајт рађен са познавањем ХТМЛ-а.
Уствари, најважније је сајт редовно освежавати новим вестима и фотографијама а овде то неко ради. :)
Честитке за акцију и питање због ког сам и почео ово да пишем, зашто на блогу немате и линк до комплетног елабората? Претпостављам да сте га правили у Ворду и било је довољно поставити линк до тог фајла а и у ком год програму да је рађен могао се снимити у ПДФ формат и сви би могли да га "отворе" на својим рачунарима. Ето, толико о томе. А ја ћу даље с времена на време долазити на блог да видим шта има ново у ОИ "СВЕТИ САВА"! :)

ИЗBИЂАЧ је рекао...

Хвала што посећујете наш блог, а још више на коментару, односно сугестији. Мало образложење. Свим одредима, чију смо адресу имали,послали смо поштом комплетан материјал за нашу акцију. Тагође смо послали и елаборат на Мејл адресе у PDF формату. То углавном заврши у рукама Управе одреда. Овај део који садржи све информације, је намењен, углавном, извиђачима до којих елаборат и не стигне, и слућајним посетиоцима нашег блога. Трудимо се да будемо ажурни, а свака сугестија је добро дошла. Хвала!

Slobodan је рекао...

Изгледа да у адресару немате нашу одредску емаил адресу: rvcoce@gmail.com. Пошаљите и нама елаборат. Унапред хвала!

Slobodan је рекао...

Добили смо емаил са елаборатом и фотком. :) Хвала!