недеља, 14. април 2013.

ГОДИШЊА СКУПШТИНА О.И. "НАДЕЛ" ИЗ СТАРЧЕВА

.
.
·       Јуче, 13.4.2013. одржана је редовна годишња Скупштина одреда извиђача "Надел" из Старчева, десета од "оживљавања" одреда,  на коју је био позван и наш одред. Разлог због кога су нас домаћини позвали на њихову Скупштину је дугогодишње пријатељство између "Надела" и нашег одреда. Иза нас и "Надела" су године међусобних учествовања на акцијама других одреда, Смотрама, међусобног учешћа на акцијама наших одреда и још много, много тога. Да нам буде пријатно, "Наделовци" су се потрудили још од самог нашег доласка у Старчево. 
    . 
   Чланови Тамбурашког оркестра су, сви до једног, и чланови одреда. Њихов наступ је претходио оном радном делу.
..
.


  После одржане Скупштине (официјалног дела), сви присутни су уз дружење и музику тамбураша попили и по неку чашицу лепих успомена са ранијих акција а понеко је појео и горак колач направљен од шала на свој рачун. 
.

Поред нас присутни су били представници локалне самоуправе, разних организација, цркве и наши другари из одреда "Богољуб Боба Поповић" из Крагујевца. Брђани нашег одреда су се дружили са брђанима других одреда а млађи чланови нашег одреда су стицали нова познанства и правили размештај спавања на предстојећој Смотри на Ади. На поласку, домаћини су нам показали реновирани Трг Неолита (шеталиште) као и велелепну Фонтану са натписом "Надел ".  
                  
.
ДОВИЂЕЊА "НАДЕЛЕ", ДОВИЂЕЊА СТАРЧЕВО!
.
ДА ПРОСЛАВЉАТЕ ЈОШ МНОГО ДЕЦЕНИЈА РАДА!
.
     .
 У поверењу: немојте ником рећи да је Злата и овом приликом опет побегла из болнице, "на кратко"

    Делегацију нашег одреда чинили су: брђанка Злата Бановић, планинка Марија Павловић, извиђачи Денис и Ален Ћулаховић и брђанин Дарко Колаковић.
. .


Нема коментара: