субота, 27. октобар 2012.

ЗАХВАЉУЈЕМО СЕ СВИМА КОЈИ СУ НАМ ПОМАГАЛИ И ПОМАЖУ

.
Поносни на додељено нам признање
 "ОДРЕД ОРЛОВА",
 морамо и да се захвалимо свима који нам помажу, који имају поверења у наш рад, који нас подржавају. Једна од ствари које нас разликују од других одреда је и та што наши чланови из објективних разлога не плаћају чланарину одреду па смо у том смислу хендикепирани за многе ствари (од плаћања чланарине надлежним Савезима, плаћања котизација на многим акцијама, па на даље) . Већину трошкова плаћају чланови Управе одреда. Међутим, и поред тога, да нема наших доле наведених пријатеља, постојање одреда би одавно било доведено у питање.
.
I
.
.
База нашег Одреда је ова Установа. Оснивачи одреда су бивши и садашњи запослени у Установи. У Дому "Јован Јовановић - Змај" су и просторије нашег одреда. Захваљујемо се, васпитачима који прате наше чланове на разне акције, неки су и чланови одреда, куварицама, које нам помажу око исхране, руководиоцима Домова који не ретко прогледају деци а највише господину Зорану Милачићу, директору Установе и господину Николи Поповићу - председнику Скупштине одреда.
.
 .
ХВАЛА ВАМ на свој помоћи коју нам пружате, а ми обећавамо да ћемо и даље настојати да оправдамо Ваше поверење у нас и оно што радимо.
.
II
.

 .
Господин Влада Марковић,
члан Извршног одбора банке
.

.
Господин Марковић је пријатељ нашег одреда од оснивања. Увек има времена за нас и рад је да нам помогне. За све наше потребе имао је разумевања. Ту је и госпођа Ана Шотра којој такође дугујемо велику захвалност. Многе наше активности не бисмо могли да одрадимо, или би нам било много теже, да није било помоћи, да будемо слободни, банке "Финдоместик", господина Владе и госпође Ане - наших пријатеља.
.
ХВАЛА ВАМ ЗА СВУ ПОМОЋ И ПОДРШКУ!  
.
III
. 
Велику потпору у раду пружа нам и госпођа ВЕСНА РАНКОВИЋ . Госпођа ВЕСНА је увек била ту , да нам пружи руке и помогне у сваком смислу . Дуго би требало набрајати сва њена доброчинства која нам је учинила током задњих тринест пуних година. А да не спомињемо да ни једна Нова Година или неки други сличан празник није прошао а да се госпођа ВЕСНА није сетила наших чланова . Разумећете зашто пишем великим словима.
.
.
IV
ЗАДУЖБИНА " ДРАГУТИНА И КАТИЦЕ ЂУКАНОВИЋ "
.
 Не смемо да не споменемо и наведену Задужбину . Иако имају огроман број захтева за помоћ, гoсподин Љубиша Јовановић - председник Задужбинског Савета, госпођа Ивана и остали чланови Савета нађу начина да нам помогну у раду. Нажалост, не тако често, али увек кад је најпотребније и због тога смо им искрено захвални.
.
V
На крају, али ни случајно мање битан је и гoсподин Саша Дујовић. Наш дугогодишњи пријатељ. На нашу жалост задњих година се не виђамо често због Сашиних професионалних обавеза (Саша је Народни посланик). Али кад нам затреба помоћ Сашин број је у врху именика и то нам много значи.
.
.
VI
.
Захваљујемо се и другим одредима, извиђачима, Друштвено политичким организацијама (СО и Дом културе Барајево, СО Раковица). Ако смо неког пропустили, опростите.
.
СУТРА ЋЕ СЕ НА НАШОЈ НОВОЈ ОДРЕДСКОЈ ЗАСТАВИ ВИЈОРИТИ ЛЕНТА НА КОЈОЈ ЋЕ ПИСАТИ
.
ОДРЕД ОРЛОВА
.
ОВО ЈЕ ПРИЗНАЊЕ НАМА, АЛИ И СВИМ НАШИМ ПРИЈАТЕЉИМА КОЈИ СУ НАМ ПОМАГАЛИ.
.

Нема коментара: