понедељак, 19. март 2012.

САЈАМ КОЛЕКЦИОНАРА ПО 20.ПУТ

.
...Као и ранијих година и ове године смо учествовали на Сајму колекционара, коју организује Одред извиђача "Михајловац" из Београда. Било нас је укупно 17. Међу нама је било излагача а и оних који су били гости. "Гости" су били неки од наших најмлађих чланова, који нису имали своје колекције али су од оних који су раније учествовали,чули "да има свашта да се види", па су желели да дођу.
Изложили смо следеће колекције: "Политикини Забавници" - Милутинац, "Значке и привесци" - Дарко А., "Извиђачке фотографије" и "Стари новац" - Адам, "Значке" - Коста, "Сличице Лиге Шампиона" - Мирко, "Сличице Лиге Шампиона" - Никола, " Салвете" - Ана, "Стикери" - Maрио, "Играчке из Киндер јаја" - Алекса и тема Сајма "Извиђачки печати" - Дарко Колаковић, тј. ја.
Утисци су били различити али позитивни. Неки су били разочарани јер "нису понели све дупликате,па да се још мењају" али задовољни "јер има пуно играчака" .Некима је било жао што и сами нису имали своје колекције а неки су били сретни јер су "заменили салвете" или "значке" и тако обогатили своје колекције. Адам је као и увек уживао у колекцијама хладног оружја и часописима "Калибар" а Милутинац евоцирао успомене на време које му је било потребно да скупи све бројеве "Забавника" и финансијску позадину своје "љубави према својој колекцији".
Након Одлуке Комисије Сајма, да су Ана, Алекса и Коста стекли услове за добијање Вештине "Сакупљач", као и доделе пехара за 2.место у области "Извиђачке колекције" за колекцију "Извиђачке фотографије" Адаму Додићу , утисци понети са Сајма су били још лепши.





Не смемо заборавити да споменемо и захвалимо се Злати, чика Драгану, Пеђи Јањатовићу и Николи Поповићу, који су имали велику улогу у припреми за учешће на Сајму (као и увек).
Такође, хвала и Бојани и Јелени које су издвојиле времена да дођу и буду са децом.

А Домаћини? Домаћини су били домаћини, у правом смислу те речи.
Атмосферу са Сајма можете видети и на сликама.


На крају, сви на окупу. У нашој екипи су били:

Дарко Колаковић, Адам Додић, Дарко Арсић, Милан Милутиновић, брђани. Марковић Никола, Марковић Снежана, Марковић Жељко, Аделима Муслији, Адмир Муслији, Никола Јовановић, Анастасија Џудуровић, Алекса Колаковић, Коста Ковечевић, Мирко Бабић, Козица Марио, полетарци, Јелена Петровић и Бојана Бркић, брђанке.


Нема коментара: