субота, 28. фебруар 2009.

ИЗВЕШТАЈ: БРЂАНСКО ГРНЕ - ЛОЗОВИК, 17.САЈАМ КОЛЕКЦИОНАРА

.
Традиционална акција наших пријатеља из О.И. "Михајловац", ''Сајам колекционара'', одржавала се као и увек у Хемијској школи на Бановом брду. Вођа екипе је био Нач. одреда Александар Петровић а екипу су чинили ст. извиђачи: Трифуновић Огњен , Ристић Саша и Смиљковић Немања.
.



Оги је приказао колeкцију одредских фотографија и привезакa .
За колекцију извиђачке фотографије освојио je ТРЕЋЕ место у категорији " Извиђачке колекције ".
БРАВО , БРАВО , БРАВО .
...
. .
.
.
Немања са колекцијом старог новца.
.








.Сале са колекцијом значки.
.
.
.
.
.
.Њихови утисци о акцији су лепи. Честитке целој екипи као и вођи екипе. Подсећамо све да је на 16. Сајму колекционара наш члан Кнежевић Ненад освојио 1. место у категорији "Остале колекције". Он је излагао колекцију "Киндер играчкица".
.
Акција "Брђанско грне" је традиционална акција наших пријатеља из О.И. "Стари храст" из Лозовика. Нашу такмичарску екипу су чинили: Кнежевић Ненад, Милић Глишић, Ђинђић Драгомир и Колаковић Дарко. Са њима су још били и Бандука Млађа, Никола Поповић, Златица Банoвић. На акцију су дошли са нама и Горан Ивковић (О.И."Војвода Путник") и Крстић Славиша са 2 принцезе. Акција се састојала из кувања сарме (оцењивао се мирис, укус и изглед) и брђанског вишебоја (скок у даљ, обарање чуњева, пребирање пасуља, и вртења чигре). Резултати из свих дисциплина су се сабирали и одлучивали о пласману учесника.























.
.
.
После лепог провода (и лепог доручка), коначан пласман наших чланова је следећи:
ШИКИ: 1. место у скоку у даљ, 2. место у обарању чуњева;
КНЕЛЕ: 2. место у пребирању пасуља, 2. место у вртењу чигре
БРАВО, БРАВО, БРАВО.
.
.


















.
.
У УКУПНОМ ПЛАСМАНУ НАШ ОДРЕД ЈЕ ЗАУЗЕО ДРУГО МЕСТО.
.


















.
.
Велику пожртвованост у одржавању ватре показали су Ђики, Млађа и Шики. Нису се одвајали од ватре (и сарме). У цепању дрва истакао се Млађа, који до краја дана није хтео да призна да се припремао за то. Наша другарица Злата и Никола били су сво време уз нас и слике које ћете видити њихово су дело (Злата је била и члан жирија за оцењивање сарме). Вреди напоменути да су захваљујући Кнелетовом возачком искуству и познавању географије Ђики, Млађа и Мића направили малу турнеју по Србији (промашили скретање на ауто путу). И на крају, општи утисак је да, иако смо старији кондиционо, нисмо попустили (ни у спорту ни у клопи). Такмичарски дух нам је још убек јак. Дисциплина, која се није оцењивала је била навлачење конопца. Ту смо били убедљиво најбољи. Погледајте!
.

.

Нема коментара: